Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chińskie pierożki gotowane na parze

 

Składniki:

  • ciasto: 1/2 szklanki mąki
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • 1/3 szklanki gorącej wody
  • łyżka oleju

     

    nadzienie:

  • 5 dkg paluszków krabowych
  • 3 cebulki dymki
  • papryczka chili
  • ząbek czosnku
  • mała czerwona papryka
  • łyżka sosu sojowego

 

 

Sposób wykonania:

  1. nadzienie: paluszki krabowe, dymkę, papryczkę chili i czerwoną paprykę drobno siekamy, ząbek czosnku przeciskamy przez praskę.
    Mieszamy ze sobą powyższe składniki z łyżką sosu sojowego.
    ciasto:
    Podane składniki na ciasto wyrabiamy na gładką masę. Formujemy kulki w kształcie orzechów włoskich. Rozwałkujemy je na stolnicy posypanej mąką na krążki o średnicy około 6 cm. Na każdy krążek ciasta trzymany na dłoni nałożyć łyżeczkę nadzienia. Zwinąć brzegi do góry. Gotujemy na parze około 10 minut.

     

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez zukiel2

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *