.jpg)
Składniki:
- 40 dkg gęsiego smalcu
- 20 dkg słoniny
- 2 jabłka
- 3 cebule
- majeranek mielony, tymianek
- cukier, sól do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 sprawiona gęś o wadze około 2 kg 4 lekko kwaśne jabłka 3 łyżki czerwonego, wytrawnego wina 1 łyżka sosu sojowego 2 łyżki posiekanego zielonego szczypioru 2 ząbki czosnku 1 łyżka mielonego imbiru sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Jedno jabłko obrać, utrzeć na drobnej tarce. W misce wymieszać tarte jabłko, wino, sos sojowy, obrane i…
Składniki: 1 duża gęś 1 banan 2 mandarynki 3 figi 2 brzoskwinie / mogą być z puszki/ słodka papryka papryczka chili główka czosnku masło Marynata: 4 łyżki soku pomarańczowego 2 łyżeczki soku z cytryny 1 łyżeczka imbiru 1 łyżeczka kolendry 1 łyżeczka kurkumy 1 łyżeczka cynamonu Sposób przyrządzenia: Składniki marynaty dokładnie wymieszać i natrzeć nimi…
Składniki:
Składniki: 1 skruszała gęś sól, pieprz do smaku 80 dkg kwaśnych jabłek kminek 10 dkg słoniny cukier do posypania jabłek Sposób przyrządzenia: Sprawioną gęś umyć, osączyć na papierowym ręczniku i włożyć do zamrażarki na około 2-3 dni. W dniu pieczenia gęś nasolić, oprószyć pieprzem i odstawić na 2-3 godziny. Jabłka umyć, poobierać, pokroić na części.…