Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Bułgarska zupa gulaszowa

Składniki:

    • 50 dkg łopatki wieprzowej
    • 3 ziemniaki
    • 20 dkg różyczek kalafiora
    • 1 cebula
    • 2 papryki
    • 2 ząbki czosnku
    • 4 łyżki masła
    • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
    • 1  łyżka mąki
    • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Mięso umyć, pokroić w kostkę, zalać 1,5 litra wody lub buliony, doprowadzić do wrzenia i powoli gotować. Cebulę i czosnek obrać, drobno posiekać. Na patelni rozgrzać 3 łyżki masła, zeszklić na nim cebulę i czosnek, dodać do zupy. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, paprykę oczyścić, pokroić w paski. Gdy mięso będzie już prawie miękkie dodać ziemniaki, paprykę, wypłukane różyczki kalafiora i po około 20 minutach koncentrat pomidorowy, chwilę pogotować i przyprawić. Z 1 łyżki masła i mąki przygotować zasmażkę, dodać do zupy. Podawać posypaną zieleniną.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *