Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: łopatka

Pieczona łopatka wieprzowa Renaty

Kolejny przepis na znakomity kawałek wieprzowiny. Tym razem łopatka w roli głównej. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: łopatki wieprzowej, czosnku, kolendry, miodu i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 1 kg łopatki wieprzowej 
  • 3 ząbki czosnku
  • 1/2 łyżeczki kolendry
  • 1/2 łyżeczki curry
  • 2 łyżki sosu teriyaki
  • 1/2 łyżki miodu
  • 3 łyżki oliwy z oliwek 
  • 2 łyżki przyprawy grill ziołowy
  • sól 
  • pieprz

Schabowe w pikantnej panierce Iwony

Składniki: 4 plastry schabu przyprawa do mięsa 4 jajka paczka pikantnych krakersów 1 szklanka bułki tartej 2 łyżki mąki sól, pieprz do smaku olej Sposób przyrządzenia: Plastry schabu umyć, osączyć na papierowym ręczniku, lekko rozbić, oprószyć przyprawą do mięsa, szczyptą pieprzu i soli do smaku. Krakersy drobniutko rozkruszyć, wymieszać z mąką i tartą bułką. W…

Roladki schabowe w musztardzie i zielonym pieprzu

Składniki: 8 kotletów schabowych ½ szklanki musztardy francuskiej 2 łyżeczki zielonego konserwowego pieprzu 4 łyżki  musztardy chrzanowej 2 średnie posiekane cebule 2 łyżki  tartego chrzanu pieprz cytrynowy słodka mielona papryka olej mąka Sposób przyrządzenia: Kotlety rozbić, oprószyć  cytrynowym pieprzem. Musztardy wymieszać z chrzanem, cebulą i zielonym pieprzem, dodać  2 łyżki wody, doprawić do smaku papryką,…