Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Brokuły zapiekane z chlebkiem i serem

 

Składniki:

  • 12 kromek białego chleba
  • 25 dag mrożonych brokułów
  • 8 jajek
  • 2 filiżanki przegotowanego mleka
  • łyżka uprażonej cebuli
  • 36 dag sera cheddar
  • 1 ½ łyżeczki papryki
  • łyżka posiekanej natki pietruszki

 

Sposób wykonania:

  1. Chleb pokroić w kostkę, które wrzucić do dużego rondla.
    Na chlebie rozłożyć brokuły i posypać wszystko serem.
    Następnie jajka roztrzepać razem z mlekiem cebulą po czym zalać brokuły.
    Odstawić na całą noc pod przykryciem.
    Następnego dnia posypać całość jeszcze papryką i wstawić do rozgrzanego piekarnika na 50-60 minut.
    Przed podaniem posypać posiekaną pietruszką.

     

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Katarzynę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *