Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Borówki do mięsa z gruszkami i jabłkami 2

Skład:

  • 2 kg borówek
  • 1 kg twardych gruszek
  • 1 kg jabłek (antonówki)
  • 4 szklanki cukru

 

 

Sposób wykonania:
Jabłka obrać i poszatkować, wrzucić do rondla, podlać kilkoma łyżkami wody i
gotować na wolnym ogniu na przecier. Z cukru i 3/4 szklanki wody ugotować
syrop. Gruszki obrać, usunąć gniazda i wrzucić połówki na wrzący syrop,
smażyć na wolnym ogniu potrząsając rondlem aż będą szkliste. Wyjąc.
Przebrane, opłukane i osaczone borówki wrzucić na ten wrzący syrop, smażyć
20 min. na małym ogniu. Dodać rozgotowane jabłka, smażyć kilka minut. Dodać
gruszki, po zawrzeniu odstawić i gorące nakładać do wyparzonych słoików.
Zakręcić i odwrócić do góry dnem. Takie borówki nie są za słodkie, kto woli
słodsze, niech doda jeszcze jedna szklankę cukru.

1 comment for “Borówki do mięsa z gruszkami i jabłkami 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *