Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Barszcz czerwony z kiełbasą

 

Składniki:

    • 25 dkg dobrej kiełbasy
    • 4 ziemniaki
    • 20 dkg białej kapusty
    • 1 duży burak ćwikłowy
    • 1 marchew
    • 1 cebula
    • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
    • 2 łyżki oleju
    • 1 ząbek czosnku
    • 1 łyżka octu winnego
    • ½ łyżeczki cukru
    • ½ szklanki dobrej śmietany

Sposób przyrządzenia:
Cebulę obrać, pokroić w piórka, podobnie pokroić marchew. Kiełbasę pokroić w słupki. W rondlu rozgrzać olej, dodać pokrojoną kiełbasę, a gdy zacznie się rumienić dodać cebulę, marchew, rozgnieciony ząbek czosnku, chwilę poddusić mieszając. Dodać do rondla 1,5 litra wody, doprowadzić do wrzenia, dodać poszatkowaną kapustę, obrane i pokrojone ziemniaki, gotować na małym ogniu. Buraka obrać, pokroić w słomkę i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem octu, a gdy buraki zmiękną, dodać koncentrat pomidorowy. Połączyć z wywarem z rondla, przyprawić do smaku. Podawać ze śmietaną, posypać zieleniną. 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *