Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Świąteczny śledź

Składniki:

  • 1 kg filetów śledziowych
  • 5 małych cebulek
  • 3 czerwone jabłka
  • ½ kg zielonej fasolki szparagowej/mrożonka/
  • 8 łyżek oleju
  • 5 łyżek octu winnego
  • łyżeczka przyprawy typu wegetta
  • sól, biały mielony pieprz
  • cukier do smaku
  • gałka muszkatołowa

    Sposób przyrządzenia:
    Z octu ,przyprawy, soli, pieprzu i cukru przygotować sos. Mieszając dodawać olej. Do szklanej misy wlać przygotowany sos,. Filety podzielić na porcje i włożyć do sosu, delikatnie przemieszać, odstawić. W garnku zagotować wodę wrzucić fasolkę szparagową, posolić do smaku i gotować około 8 -10 minut, odcedzić. Jabłka umyć, rozciąć na połówki i usunąć gniazda nasienne, pokroić w pionowe plastry. Cebulkę obrać, pokroić w cieniutkie plasterki. Jabłka, fasolkę i cebulkę, wymieszać, włożyć do śledzi i oprószyć grubo zmieloną gałką muszkatołową. Dobrze smakuje z białym pieczywem i białym wytrawnym winem.

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *