Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Panga w galarecie

Składniki:

  • 4 płaty pangi
  • 1 torebka żelatyny
  • 1 marchewka
  • kawałek selera
  • 100 ml białego wina
  • 100 ml octu winnego
  • cytryna
  • ½ czerwonej papryki
  • łyżka posiekanego szczypiorku
  • 2 liście laurowe
  • sól, pieprz do smaku

    Sposób przyrządzenia:
    Do garnka wlewamy około 300 ml wody, dodajemy ocet , wino, listki laurowe, oczyszczoną  marchewkę i seler. Do smaku dodajemy sól, pieprz i gotujemy 25 minut. Filety z pangi umyć, osączyć na papierowym ręczniku i pokroić na porcje. Do gotującego się wywaru dodajemy porcje ryby i na wolnym ogniu gotujemy jeszcze 5 minut. Wyjmujemy łyżką cedzakową, studzimy. Wywar przecedzić i w ciepłym rozpuścić żelatynę, doprawić sokiem z cytryny. Ugotowane warzywa pokroić w drobną kosteczkę.  Przygotować małe miseczki i na dno każdej miseczki wlać po 2 łyżki wywaru, dodać pokrojone warzywa , włożyć do lodówki na moment, aż stężeje. Wykładamy miseczki, układamy porcje ryby, układamy marchewkę , pokrojoną w paseczki paprykę i  szczypiorek i powtórnie zalewamy wywarem. Wstawiamy do lodówki. Do galaretki podajemy ocet winny lub sok z cytryny.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *