Zupa rybna Iwony
Zupa rybna Iwony4.38 out of 5 based on 239 voters.
Składniki:
- 2 pokrojone filety z pangi
- 1 duża marchewka obrana pokrojona w plastry
- 2 pokrojone w plastry cebule
- garść rodzynek
- kilka obranych ze skórki migdałów
- sól ,pieprz i cukier do smaku
- 6 szklanek wody
Sposób przyrządzenia:
W rondlu zalać wodą pokrojone warzywa wypłukane rodzynki ,oraz migdały.
Doprowadzić do wrzenia powoli gotować aż marchewka będzie miękka.
Dodać wypłukane porcje ryby ,gotować kolejne 8 minut ,przyprawić do smaku i podawać.
- Szczegóły
- Kategoria: Zupa rybna
- Opublikowano: czwartek, 05, sierpień 2010 09:26
- Iwona Podgórna
- Zupy
- Rosół
- Zalewajka
- Żurek
- Barszcz czerwony
- Zupa pomidorowa
- Zupa rybna
- Zupa gulaszowa
- Zupa grzybowa
- Krupnik
- Chłodnik
- Barszcz Biały
- Grochówka
- Zupa jarzynowa
- Zupa ogórkowa
- Zupa fasolowa
- Zupa pieczarkowa
- Kapuśniak
- Zupa cebulowa
- Zupa kalafiorowa