Tradycyjny dressing francuski
Tradycyjny dressing francuski4.38 out of 5 based on 239 voters.
Składniki:
- 1 łyżeczka soli aromatyzowanej
- 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego
- 1 łyżeczka wytrawnej musztardy
- 1/8 szkl. soku z cytryny
- 1/8 szkl. octu jabłkowego
- ¾ szkl. oliwy z oliwek
-
Wszystkie podane składniki połączyć ze sobą, energicznie mieszając.
- Szczegóły
- Kategoria: Dressing
- Opublikowano: wtorek, 24, sierpień 2010 08:35
- Monika Ignasiak
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny