Sos majonezowy z korniszonami
Sos majonezowy z korniszonami4.44 out of 5 based on 333 voters.
Składniki:
- 1 2/3 szkl. majonezu
- koperek
- 100 g korniszonów
- łyżka ketchupu
Sposób wykonania:
-
Korniszony posiekać po czym dodać do majonezu.
Całość dokładnie wymieszać, doprawiając do smaku ketchupem. Posypać posiekanym koperkiem.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: poniedziałek, 06, wrzesień 2010 08:36
- Marcin Kosecki
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny