Sos majonezowo-paprykowy
Sos majonezowo-paprykowy 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 1 ¼ szkl. majonezu
- ½ szkl. koncentratu pomidorowego
- ½ słodkiej papryki
- ½ łyżeczki ketchupu
Sposób wykonania:
-
Majonez oraz koncentrat pomidorowy wymieszać ze sobą.
Następnie doprawić do smaku papryką oraz ketchupem.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: wtorek, 15, marzec 2011 08:58
- Mateusz Chruścicki
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny