Sos majonezowo-jogurtowy
Sos majonezowo-jogurtowy4.66 out of 5 based on 106 voters.
Składniki:
- 1 szkl majonezu
- 1 szkl jogurtu naturalnego
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki posiekanej cebuli
- 1 łyżeczka musztardy
- szczypta soli
- szczypta pieprzu
- szczypta cukru
Sposób wykonania:
Majonez wymiesza z jogurtem i musztardą po czym dodać posiekany czosnek i cebulę.
Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: piątek, 04, listopad 2011 13:28
- Jola Furmanek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny