Sos kremowy do ryb
Sos kremowy do ryb4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 250 g majonezu
- 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
- 1 łyżka estragonu
- 1 łyżka szpinaku
- 2 łyżki kaparów
- sól
Sposób wykonania:
Do majonezu dodać posiekaną zieleninę oraz rozgniecione kapary.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: piątek, 05, sierpień 2011 09:03
- Dariusz
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny