Sos do warzyw Tomka
Sos do warzyw Tomka4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 100 ml oleju
- 1 łyzka pasty pomidorowej
- 50 ml ketchupu
- 2 łyzki miodu
- 1 cebula
- sól
- pieprz
- estragon
Sposób wykonania:
Olej wymieszać z pastą pomidorową, ketchupem, miodem oraz drobno posiekana cebulką.
Gdy skałdniki dokałdnie się połączą dorpawić do smku solą, pieprzem oraz estragonem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: piątek, 05, sierpień 2011 09:01
- Tomek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny