Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: do warzyw

Sos do warzywnych przekąsek Basi

Warzywa wcale nie muszą być nudne. Wypróbuj przepis na sos do warzywnych przekąsek pomysłu Basi. Składniki przepisu: jogurt grecki, majonez, musztarda i czosnek. 
 

Składniki:

  • 1,5 łyżki jogurtu greckiego 
  • 1,5 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy 
  • 1/4 pęczka szczypiorku 
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
 

Dip pietruszkowy do warzyw Karola

Przepis na fajny dip pietruszkowy. Idelanie nada się do warzywnych przekąsek. Aby go wykonać potrzebujesz: jogurtu naturalnego, majonezu, śmietany noi oczywiście natki pietruszki. 
 

Składniki:

  • 1 op gęstego jogurtu naturalnego
  • 2 łyzki majonezu
  • 1 łyżka śmietany
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
  • pieprz

Dip do warzywnych przekąsek Ewy

Pyszne przepisy kulinarne z kategorii: sosy i dipy. Dip do warzywnych przekąsek Ewy. Do jego wykonania potrzebujesz: sera rokpol, musztardy, śmietany oraz czosnku. 
 

Składniki:

  • 15 dag sera rokpol
  • 2 łyżki oliwy
  • 1  łyżeczka musztardy
  • 3 łyżki gęstej śmietany
  • ½ łyżeczki ostrej papryki
  • ½ łyżeczki słodkiej papryki
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
  • pieprz