Sos czosnkowy na gorąco
Sos czosnkowy na gorąco 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 1 roztarty ząbek czosnku
- 1–2 łyżeczek chilli
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pasty z krewetek
- 2 łyżki oleju jadalnego
Sposób wykonania:
Do rondelka wrzucić czosnek, chili, sól pastę krewetkową i olej.
Całość dokładnie wymieszać i gotować około 2 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: środa, 05, październik 2011 09:17
- Jan Ruszkowski
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny