Sos chrzanowo-śmietanowy Konrada
Sos chrzanowo-śmietanowy Konrada 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 150 ml kwaśnej śmietany
- 4 łyżki chrzanu
- sól
- cukier
- sok z cytryny
Sposób wykonania:
Śmietanę wymieszać razem z chrzanem.
Następnie doprawić do smaku solą, cukrem oraz sokiem z cytryny.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: środa, 01, czerwiec 2011 09:01
- Konrad Malinowski
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny