Sos cebulowo-imbirowy
Sos cebulowo-imbirowy4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 2 łyżeczki startego świeżego korzenia imbiru
- 2 cebule dymki grubo posiekane
- 2 łyżeczki soli
- 1/4 szklanki mocno podgrzanego oleju
-
Imbir oraz cebulę wymieszać z gorącym olejem.
Doprawić do smaku solą.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: środa, 05, październik 2011 09:20
- Bartek Sękowski
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny