Sos żurawinowy z brendy
Sos żurawinowy z brendy4.65 out of 5 based on 103 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki z wyjątkiem brendy wymieszać w rondlu, doprowadzić do wrzenia, gotować pod przykryciem 20 minut. Sos przetrzeć przez sito, dodać brendy, wymieszać. Znakomicie smakuje ciepły jak i zimny.
Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Anna Krzysztoń
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: poniedziałek, 30, maj 2011 21:53
- Anna Krzysztoń
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny