Sandacz duszony w białym winie

9961
com_content.article
(Oddano 195 głosów z średnią 4.30 z 5)
Sandacz duszony w białym winie4.30 out of 5 based on 195 voters.


Składniki:


  • 1 kg sandacza
  • 1 butelka białego półwytrawnego wina
  • 3 łyżki masła
  • 1 cytryny

    Sposób wykonania:
    Rybę oczyścić, zdjąć skórę i pokroić rybę na kawałki.
    Następnie przełożyć rybę do rondla i zalać ją winem.
    Dodać jeszcze cytrynę pokrojoną na kawałki oraz masło.
    Trzymać na ogniu pod przykryciem ok. 15 minut

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi