Ryba zapiekana w porach.

862
com_content.article
(Oddano 318 głosów z średnią 4.51 z 5)
Ryba zapiekana w porach.4.51 out of 5 based on 318 voters.


Skład:

  • 1/2 kg filetów z ryby
  • 2 pory
  • 5 łyżek śmietany
  • koperek
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • sól i pieprz, chili

Sposób przyrządzenia:
Pokrojone w talarki pory podsmażam na maśle, filety solę i pieprzę, układam w żaroodpornym naczyniu i okładam porami, wstawiam na 20 minut do nagrzanego piekarnika, śmietanę mieszam z chili pokrojonym koperkiem, mąką ziemniaczaną, polewam tym rybę i do piekarnika na 15 minut.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi