Ryba faszerowana kalmarami

11583
com_content.article
(Oddano 252 głosów z średnią 4.50 z 5)
Ryba faszerowana kalmarami 4.50 out of 5 based on 252 voters.


 

Składniki:


  • cały pstrąg
  • ryba panga 30 dag
  • 1 mała cebula
  • 1 jajko
  • 0,5 bułki namoczonej w śmietanie 18%
  • 4 kalmary
  • przyprawa do ryb

     

    Farsz:
    Pangę zmielić z bułką i przesmażoną cebulą, dodać jajko, doprawić przyprawą do ryb.

 

Ryba Faszerowana

Sposób przygotowania:
Rybę oczyścić, wyjąć ości i kręgosłup, nadziać farszem. Całość zawinąć folią aluminiową.
Piec w temperaturze ok. 100-120*C przez ok. 40-50 minut.

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Sylwia Kozieł-Dąbrowa

 

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi