Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pomidory faszerowane z groszkiem

Składniki:

  • pomidory dojrzałe i twarde 6 sztuk
  • groszek konserwowy 1 puszka
  • ser żółty 20 dag
  • majonez 1/4 szklanki
  • sól
  • pieprz
  • liście sałaty 4 sztuki
  • natka pietruszki posiekana

    Sposób przyrządzenia:
    Pomidory należy odciąć na wierzchu, usunąć z n ich miąższ. Obsypać solą
    oraz pieprzem. Z sera pokrojonego w kosteczkę, odsączonego z zalewy
    groszku i majonezu należy przygotować farsz. Pomidory należy wypełnić
    farszem, układać na półmisku na liściach sałaty, posypać zieleniną.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *