Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Przekładaniec serowy

Składniki:

  • ser salami 16 plasterków
  • kiełbasa krakowska 8 kawałków
  • świeży ogórek 8 plasterków
  • pasta pomidorowa 2 łyżki
  • śmietana kremówka 2 łyżki
  • koperek posiekany 2 łyżki
  • pomidor 1 sztuka

    Sposób przyrządzenia:
    Plasterki sera należy położyć na talerzyku, kłaść na nie plaster
    kiełbasy krakowskiej, następnie ogórka i nakrywamy drugim plasterkiem
    sera. Plastry przekładane wędliną i ogórkiem należy pokroić w ćwiartki.
    Ozdobić je z wierzchu pastą pomidorową i śmietaną, zieleniną i pomidorem.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *