Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Pomidory

Papryka w sosie pomidorowym

Składniki: 1 kg czerwonej papryki 3 cebule 1 łyżka soli Zalewa: 1 szkl. wody ¾ szkl. octu ½ szkl. oleju ½ szkl. cukru 7 łyżek koncentratu pomidorowego 10 ziarenek ziela angielskiego liść laurowy Sposób wykonania: Paprykę pokroić w paseczki a cebulę w krążki przełożyć do osobnych naczyń, posypać solą i odstawić na 3 godziny. W…

Pomidorki z cielęciną i rukolą

Składniki: 20 dag pieczonej cielęciny 20 dag pomidorków koktajlowych pęczek rukoli 2 łyżki oliwy zioła prowansalskie sól pieprz Sposób wykonania: Pomidory pokroić na ćwiartki, które skropić oliwą i oprószyć sola oraz pieprzem. Następnie cielęcinę pokroić w kostkę i posypać pomidorki, posypać ziołami prowansalskimi. Wokół rozłożyć listki rukoli.

Pomidorki z ryżem i tuńczykiem

Składniki: 15 pomidorków koktajlowych 1 szkl. ugotowanego ryżu kawałki tuńczyka z puszki bazylia natka pietruszki koperek sól pieprz Sposób wykonania: Z pomidorów odciąć czubki i wydrążyć delikatnie miąższ. Następnie do ryżu dodać tuńczyka, posiekaną bazylię, natkę pietruszki oraz koperek. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Powstałą masę przełożyć do pomidorów i…