Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem

20270
com_content.article
(Oddano 0 głosów z średnią 0 z 5)
Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem 0 out of 5 based on 0 voters.


Składniki:


  • 1 makrela
  • 1 ogórek konserwowy
  • 2 łyżki śmietany
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • cukier

    Sposób wykonania:

    Z makreli usunąć ości oraz skórkę po czym mięso rozgnieść widelcem.
    Dodać do niego drobno pokrojonego ogórka oraz śmietanę.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.
     

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi