Pasta z makreli z jajkiem

24005
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z makreli z jajkiem4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 1 duża makrela wędzona
  • 1 cebula
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 2 -3 ogórki kiszone
  • majonez
  • sól, pieprz

    Sposób wykonania;
    Mięso makreli rozdrobnić widelcem.
    Następnie cebulę posiekać a jajko i ogórki drobno pokroić i dodać do ryby.
    Dodać jeszcze majonez i całość dokładnie wymieszać.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi