Pasta rybna z papryką i ogórkiem

14765
com_content.article
(Oddano 333 głosów z średnią 4.44 z 5)
Pasta rybna z papryką i ogórkiem 4.44 out of 5 based on 333 voters.


Składniki:

  • 4 wędzone filety pstrąga
  • 2 łodygi selera naciowego
  • ½ czerwonej papryki
  • 1 ogórek konserwowy
  • 100 g gęstej śmietany
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:
    Z ryby zdjąć skórkę i pokroić w kostkę.
    Następnie seler, paprykę i ogórka drobno pokroić, wymieszać z rybą.
    Dodać jeszcze śmietanę, wymieszać.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

  • Przepisy na sałatki
    Wspanaiłe przepisy na pizzę
    Dania z Grilla
    Przepisy na wieprzowinę
    Przepisy na wspaniałe ciasta


    Znajdź nas w Google+

    Najnowsze przepisy kulinarne:
    Top Blogi