Ostry sos majonezowy
Ostry sos majonezowy4.66 out of 5 based on 135 voters.
Składniki:
- 3 łyżki startego chrzanu
- 250 g majonezu
- 2 łżki ostarej msuzyatdy
- 1 łyzka octu winnego
- sól
- cukier
Sposób wykonania:
Do majonezu dodać musztardę oraz chrzan.
Całosc dokałdnie wymieszać i dorpawić do smku octem winnym, solą oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: piątek, 05, sierpień 2011 09:05
- Renata
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny