Miętus w śmietanie zapiekany.

841
com_content.article
(Oddano 416 głosów z średnią 4.37 z 5)
Miętus w śmietanie zapiekany.4.37 out of 5 based on 416 voters.


MerluzzoCrudoSkład:
miętusa
łyżka masła
1 mała cebula
szklanka dobrej śmietany
sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Rybę dokładnie umyć, osuszyć, wyfiletować. Cebulę obrać pokroić w kostkę. W żaroodpornym naczyniu wysmarowanym masłem układać warstwami rybę, cebulę i wiórka masła. Każdą warstwę przyprawić. Podlać odrobiną wody i wstawić do piekarnika. Gdy ryba dochodzi zalać wszystko śmietaną i ponownie wstawić na kilka minut do piekarnika.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi