Marynata do mięs z grilla z octem winnym
Marynata do mięs z grilla z octem winnym4.67 out of 5 based on 117 voters.
Składniki:
- 1/3 szklanki octu jabłkowego
- 2 łyżki syropu klonowego
- 2 łyżki drobno pokrojonego imbiru
- 1 łyżka sosu Worcestershire
- 1 łyżka oleju
- 1 łyżeczka nasion kopru
- szczypta mielonego ziela angielskiego
Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki marynaty zmiksować w blenderze. Przygotować czyste słoiczki, przelać do nich marynatę, szczelnie zamknąć. Przechowywać w lodówce.
- Szczegóły
- Kategoria: Marynaty na grilla
- Opublikowano: poniedziałek, 11, czerwiec 2012 23:27
- Ewelina Ptak
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Marynata do grillowanych mięs
-
Marynata do ryb z grilla Iwony
-
Marynata do mięs z grilla o smaku limonki i zielonej cebulki
-
Marynata do mięs z grilla z octem winnym
-
Marynata do mięs z grilla Iwony
-
Pikantna marynata do mięs z grilla z sosem sojowym i octem balsamicznym
-
Azjatycka marynata do grillowanego mięsa z drobiu
-
Marynata z maślanki do mięs z grilla