Składniki:
- 1 kg rydzów
- 4 dag soli
- kilka ziarenek pieprzu
- kilka ziarenek ziela angielskiego
- 1 listek laurowy
- ½ łyżeczki cukru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 4 gruszki 300 ml soku z pomarańczy 2 łyżeczki mielonego ziela angielskiego 60 g rodzynek 2 łyżki jasnego brązowego cukru starta skórka z pomarańczy Sposób wykonania: Gruszki obrać, przekroić na połówki i usunąć gniazda nasienne. Następnie przełożyć gruszki do rondelka. Dodać rodzynki, cukier, ziele angielskie oraz sok pomarańczowy. Całość podgrzewać na małym ogniu aż…
Składniki: 1 kg śliwek 1 ½ szkl octu jabłkowego kilka ziaren pieprzu 2 listki laurowe kilka ziaren ziela angielskiego 4 łyżeczki cukru ½ łyżeczki soli Sposób wykonania: Śliwki przekroić na połówki usuwając pestki po czym ułożyć je w wyparzonych słoikach. Następnie ocet jabłkowy wlać do rondelka, dodać pieprz, listki laurowe, ziele angielskie, sól oraz cukier.…
Składniki: 1/3 szklanki octu jabłkowego 2 łyżki syropu klonowego 2 łyżki drobno pokrojonego imbiru 1 łyżka sosu Worcestershire 1 łyżka oleju 1 łyżeczka nasion kopru szczypta mielonego ziela angielskiego Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki marynaty zmiksować w blenderze. Przygotować czyste słoiczki, przelać do nich marynatę, szczelnie zamknąć. Przechowywać w lodówce.
Składniki: 2,5 litra oczyszczonego, pokrojonego w kostkę rabarbaru 4 szklanki cukru 1 szklanka octu jabłkowego 2 łyżeczki mielonego cynamonu szczypta mielonych goździków szczypta mielonego ziela angielskiego Sposób przyrządzenia: W rondlu o grubym dnie wymieszać wszystkie składniki konfitury, doprowadzić do wrzenia, mieszając co kilka minut powoli gotować około 60 – 70 minut. Gorącą konfiturę przełożyć do…