Majonez chrzanowy
Majonez chrzanowy4.60 out of 5 based on 246 voters.
Składniki:
- ½ szkl. majonezu
- 3 łyżki starego chrzanu
- 2 łyżki startego jabłka
- łyżka soku z cytryny
- szczypta cukru
Sposób wykonania:
-
Wszystkie podane składniki dokładnie wymieszać ze sobą.
Przed podaniem mocno schłodzić w lodówce.
Idealny do różnego rodzaju mięs.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: poniedziałek, 12, kwiecień 2010 08:01
- Anna
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny