Kurczak cytryną pachnący w jogurtowej marynacie
Kurczak cytryną pachnący w jogurtowej marynacie 0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
Sposób wykonania:
-
Kurczaka podzielić na porcję.
Następnie jogurt wymieszać razem ze skórką z cytryny, pieprze oraz solą,
Powstałą marynata posmarować kurczaka i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
Po tym czasie oczyścić mięso z nadmiaru marynaty i smażyć na ruszcie około 40 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Kurczak
- Opublikowano: poniedziałek, 16, maj 2011 08:47
- Kornelia
- Drób
- Kurczak
- Udka z kurczaka
- Piersi z kurczaka
- Indyk
- Gęś
- Kaczka
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z kurczaka
- Kurczak Pieczony
- Kurczak nadziewany