Jesiotr smażony

5053
com_content.article
(Oddano 183 głosów z średnią 3.62 z 5)
Jesiotr smażony3.62 out of 5 based on 183 voters.


1qs7

Składniki:


    • 1 kg ryby
    • mąka
    • sok z cytryny
    • olej i masło
    • sól, biały pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Rybę sprawić, wyfiletować, umyć i osuszyć. Podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Na patelni rozgrzać olej z dodatkiem masła. Każdą porcję ryby dokładnie obtaczamy w mące i smażymy na złoty kolor. Podajemy z dodatkiem pieczarek, sosów, surówek.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi