6 jajek

  2 łyżki majonezu

  3 łyżki naturalnego jogurtu

  3 plastry wędzonego łososia

  16 zielonych oliwek

  kilka gałązek koperku

  sól

Sposób przyrządzenia:

Jajka ugotować na twardo, obrać, podzielić wzdłuż na połówki. Wyjąć żółtka, rozetrzeć je z łyżką majonezu na jednolitą masę. Dodać resztę majonezu oraz jogurt, przyprawiać do smaku solą.

Dwa plastry łososia pokroić w drobną kosteczkę. 10 oliwek posiekać. Łososia i oliwki dodać do masy, wymieszać, wypełnić połówki białek. Każde jajko udekorować połówką oliwki, kawałkiem łososia i koperkiem.

 

 

 

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi