Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Golonka w piwnej glazurze

Składniki:

  • 4 golonki wieprzowe
  • 1 porcja włoszczyzny
  • 2 liście laurowe
  • 6 ziaren ziela angielskiego
  • 6 ziaren pieprzu
  • sól

    Glazura:

  • 1 szkl. jasnego piwa
  • ½ szkl. oleju
  • 2 łyżki płynnego miodu
  • szczypta cynamonu
  • szczypta Gożdzików
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • sól
     

Sposób wykonania:

  1. Golonki zalać woda i gotować około 20 minut.
    Po tym czasie dodać włoszczyznę i gotować kol jen 20 minut.
    W miedzy czasie składniki podane na glazurę dokładnie ze sobą wymieszać.
    Miękkie golonki wyjąć z wywaru i odstawić do ostygnięcia, wówczas zdjąć skórkę i ułożyć na aluminiowej tacce.
    Następnie polać mięso glazurą i piec na ruszcie co jakiś czas odwracając i smarując resztą glazury.
     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *