Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Golonka mojego taty

 

Składniki:

  • 2 kg golonki
  • 8 szkl. wody
  • 3 cebulki dymki
  • 4 łyżki cukru
  • ½ szkl. sosu sojowego
  • 2 łyżeczki imbiru
  • 2 łyżki smalcu

 

 

Sposób wykonania:

  1. Golonkę naciąć z boków po czym zalać wodą i doprowadzić do wrzenia, gotować 10 min, zebrać szumowiny i gotować dalsze 10 min i odlać 1/3 płynu.
    Następnie cebulę pokroić na 3 kawałki, które dodać do golonki razem z sosem sojowym, cukrem, imbirem oraz smalcem.
    Całość wymieszać i gotować na małym ogniu pod przykryciem ok. 2 godz.
    Gdy ¼ płynu odparuje, wówczas zwiększyć płomień i gotować do momentu, aż płyn wyparuje do połowy.
    Miękką golonkę wyjąć, ułożyć na półmisku i polać sosem.

     

    Przepis nadesłany na konkurs „Muza Ramsaye” przez Agnieszkę L

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *