Dorsz pieczony w boczku na grillu
Dorsz pieczony w boczku na grillu 4.65 out of 5 based on 104 voters.
Składniki:
- 1 kg filetów z dorsza
- 2 łyżki musztardy
- 1 łyżeczka tymianku
- kilka plasterków boczku
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
Filety pokroić na mniejsze paseczki.
Każdy oprószyć solą, pieprzem oraz tymiankiem.
Posmarować jeszcze musztardą.
Następnie każdy kawałek ryby owinąć plasterkiem boczku.
Piec na grillu z obu stron na złoty kolor.
- Szczegóły
- Kategoria: Dorsz
- Opublikowano: piątek, 13, styczeń 2012 11:26
- Teresa Wajs
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla