Dip z sera feta
Dip z sera feta 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 10 dag sera feta
- 10 dag serka homogenizo¬wanego
- 1/2 szklanki dobrej śmietany
- 1/2 szklanki majo¬nezu
- 2 ząbki czosnku
- ko¬lorowy pieprz
-
Ser feta rozdrobnić i wymieszać z serkiem oraz śmietaną.
Dodać jeszcze posiekany czosnek i pieprz do smaku.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: środa, 20, lipiec 2011 09:08
- Malwina Pytel
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny