Dip z rukwi wodnej
Dip z rukwi wodnej4.60 out of 5 based on 248 voters.
Składniki:
- garść rukwi wodnej
- 1 szkl. majonezu sojowego
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki czarnego pieprzu
Sposób wykonania:
Rukiew zmiksować dokładnie aby powstała gładka papka.
Następnie dodać do niej majonez i dokładnie wymieszać.
Na koniec doprawić do smaku solą ora pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: środa, 13, styczeń 2010 08:23
- Bogna Dudek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny