Dip z rokpolu i jogurtu
Dip z rokpolu i jogurtu4.59 out of 5 based on 79 voters.
Składniki:
- 200 ml jogurtu
- 50 g rokpolu
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- cukier
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
Ser zmiksować razem z majonezem, dodać sok z cytryny i ponownie zmiksować.
Następnie doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: poniedziałek, 09, maj 2011 08:42
- Izabella Latuszek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny