Dip paprykowy z czosnkiem
Dip paprykowy z czosnkiem 4.65 out of 5 based on 128 voters.
Składniki:
- 2 strąki czerwonej papryki
- 1 ząbek czosnku
- kilka listków świeżej bazylii
- 1 łyżka oliwy
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
Paprykę pokroić na mniejsze kawałki i razem z czosnkiem, bazylią i oliwą zmiksować na gładką pastę.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: środa, 20, lipiec 2011 09:05
- Sylwia Kowalczuk
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny