Dip koperkowy Oli
Dip koperkowy Oli4.65 out of 5 based on 131 voters.
Składniki:
- 2 pęczki koperku
- 2 szkl. jogurtu
- ½ szkl. śmietany
-
sól
Sposób wykonania:
-
1 pęczek koperku posiekać po czym dodać do jogurt oraz śmietanę.
Całość dokładnie zmiksować na gładką pastę.
Doprawić do smaku solą.
Następnie pozostały pęczek szczypiorku pokroić drobno i dodać do sosu.
Całość dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: poniedziałek, 28, marzec 2011 09:29
- Ola
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny