Dip jajeczno-serowy
Dip jajeczno-serowy4.78 out of 5 based on 207 voters.
Składniki:
- 2 jajka ugotowane na twardo
- 4 ogórki konserwowe
- 15 dag twarożku
- 1 szalotka
- 20 dag gęstej śmietany
- 1 pęczek szczypiorku
- sól
- pieprz
-
Obrane jajka, szalotkę, ogórki oraz szczypiorek posiekać.
Wszytko razem wymieszać.
Następnie ser połączyć ze śmietaną i przełożyć do reszty składników.
Wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: poniedziałek, 27, wrzesień 2010 08:39
- Elwira Wątroba
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny