Dip curry Anny
Dip curry Anny 5.00 out of 5 based on 1 voters.
Składniki:
- ½ szkl. śmietany
- 4 łyżki majonezu
- 2 łyżeczki przyprawy curry
- sok z ½ cytryny
- 1 łyżeczka łagodnej papryki
- sól
- cukier
- biały pieprz
-
Majonez wymieszać ze śmietaną po czym dodać paprykę, curry oraz sok z cytryny.
Całość ubić trzepaczką.
Na koniec doprawić do smaku solą oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: poniedziałek, 27, wrzesień 2010 08:38
- Anna
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny