Aromatyczny kurczak duszony z warzywami w parowarze
Aromatyczny kurczak duszony z warzywami w parowarze4.64 out of 5 based on 84 voters.
Składniki:

Sposób przyrządzenia:
kurczaka umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Na dnie kamionkowego wkładu parowara ułożyć warzywa, podlać wodą, przyprawić. Na warzywach ułożyć przyprawione porcje kurczaka, przykryć pokrywą. Tak przygotowane danie dusić w parowarze przez5 godzin na wysokim poziomie temperaturowym. Podczas duszenia nie odkrywać pokrywy.
- Szczegóły
- Kategoria: Kurczak
- Opublikowano: środa, 23, luty 2011 13:41
- karolina pałka
- Drób
- Kurczak
- Udka z kurczaka
- Piersi z kurczaka
- Indyk
- Gęś
- Kaczka
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z kurczaka
- Kurczak Pieczony
- Kurczak nadziewany