Aromatyczny filet z kurczaka z grilla
Aromatyczny filet z kurczaka z grilla4.80 out of 5 based on 260 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Filety umyć osuszyć. Wymieszać 2 łyżki oliwy, czosnek, sól, pieprz. Tak przygotowanymi przyprawami natrzeć mięso. Cukinię i paprykę wymieszać w misce z resztą oliwy, przyprawić. Piec na średnio nagrzanym grillu przez około 10 minut. Podawać z dodatkiem cytryny, pieczywem lub frytkami.
- Szczegóły
- Kategoria: Kurczak
- Opublikowano: wtorek, 29, czerwiec 2010 08:09
- Marcin Bień
- Drób
- Kurczak
- Udka z kurczaka
- Piersi z kurczaka
- Indyk
- Gęś
- Kaczka
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z kurczaka
- Kurczak Pieczony
- Kurczak nadziewany